ن.ع
عنوان :

درخواست نظر پزشک محترم در خصوص جواب سونو و آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
باسلام و خسته نباشید خدمت دکتر مقدادی بزرگوار
جناب دکتر دختر من با وزن3600 و قد52 و دور سر 36 به دنیا اومد و الان که 9ماه رو تموم کرده وزن7 و قد 71 و دورسر46 هست،از شیرخشک تغذیه میکنه و شیرخشک های مختلف رو امتحان کردم الان گیگوز2 میخوره ولی در طول شبانه روز نهایتا600 سی سی میخوره و نه بیشتر!اوایل رفلاکس داشت که شش ماهگی برطرف شد برای همین نمیتونستم بهش زیاد شیر بدم و وزن گیری خوبی نداشت بعد6 ماهگی هم که ماجرای دندون درآوردن کم اشتهاش کرد و کلا شیشه نگرفت و از اون موقع تا الان با قطره چکان بهش شیر میدم و نهایتا سه وعده غذا میخوره در حد10 قاشق، البته با زور یا توسل به کلیپ و هزاران راه دیگه! خوابش 14 ساعته. بردمش آزمایش و سونو که جواب هردو رو ضمیمه کردم،میخواستم ازتون خواهش کنم که در مورد جواب آزمایش و سونو نظرتونو بفرمایید اینکه: 1.با توجه به اینکه سونو سنگ کلیه نشون داده، برای از بین بردنش چه کار کنم و آیا سنگ کلیه میتونه باعث عدم وزن گیری بشه؟
2.در بند آخر سونو به چند لنف نود مزانتریک در روده اشاره کرده که تو آزمایش هم میزانlym درصد بالایی داره که هردو تا نشون دهنده عفونت هستن درسته؟ولی دکتر برای این گفت که طبیعی هست من واقعا نگرانم
3.تو این سن حداقل شیری که میخوره باید چقدر باشه؟
4.دکتر گفت دیگه بهش مولتی ویتامین و زینک و کلا هیچ قطره و شربتی ندم به جز قطره آهن.با توجه به جواب آزمایش نظر شما در مورد قطع مولتی ویتامین و زینک چی هست؟
5.پشت سر دخترم موقع خواب عرق میکنه با اینکه دمای خونمون کم هست علتش چی میتونه باشه؟
آقای دکتر من هنوزم که هنوزه در طول شب دوبار پا میشم دخترمو شیر میدم ولی این ایست وزن منو بیچاره کرده چکار کنم؟ اصلا موقعی که گرسنه میشه گریه نمی کنه فقط مدام یه پتو داره که همش اونم میجوئه و اگه ازش بگیرم گریه میکنه
ببخشید طولانی شد خواستم جزئیاتو بنویسم تا شاید فرجی بشه

سلام آزمایش خون نشان دهنده کم آبی بدن و به علت آن احتمالا شنریزه داخل کلیه دارد

جلوگیری از گرما زدگی
آب روزانه 200 تا 250 سی سی
شیر روزانه 300 تا 450 سی سی
غذای انگشتی روزانه 3 وعده اصلی و دو میان وعده

پیداکردن عامل آلرژی زا در کودک و مدیریت آلرژی
آزمایش کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و قندهای احیا کننده و غذای هضم نشده و چربی مدفوع برای تشخیص یک جذب و اختالال رشد

کمک کننده خواهد بود

لنف نودها نشانه آلرژی گوارشی است

روزانه 2 بطری شیر اینفترینی و قطع کلسیوم درصورت مصرف

تکرار سونو دو ماه بعد و درصورت ازبین نرفتن سنگ, قرص هیدروکلرتیازید 1/4 قرص روزانه برای یک ماه توصیه میشود