a.h
عنوان :

شفاف شدن پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
برای شفاف شدن پوست و صاف شدنش وپرپشت شدن ابرو چیکار کنم؟

سوالات مشابه

ریزش مو

چند هفته ای هست موهام خیلی میریزه طوری که دست میکشم به موهوم ی مشت مو میاد دستم علت چیه

ورم کردن پوست صورت

باسلام خانم بنده به اندازه یک خط نسبتا کلفت روی صورت شون ورم کرده سراغ پزشک رفتن میگن براساس ضربه این اتفاق افتاده وآمپول دادن ورمش خوابیدولی دوباره تشدیدشده لطفاراهنمایی کنین باتشکر

جوش صورت

سلام خانم دکتر من احساس میکنم پوستم به پن ژل حساسیت داره جیکار کنم حساسیتش کم تر شه

ریزش مو

ریزش و نازک شدن مو دارم.19 سال سن دارم.قبلا نزد دکتر رفته ام و از دارو استفاده کرده ام اما چند ماه پس از ترک دارو ریزش شدید تری پیدا کردم و الان خیلی نگرانم.؟

خارش پوستی

سلام وقت بخیر خانم دکتر ،،ببخشید این دوماهه خارش پوستی دارم تمام بدنم جاش قرمز میشه بعضی وقتا جوشای کوچک میزنه ،،آمپول هیستادیک بهم دادن با قرص کتوتیفن ولی اثر نداشت به هیچ غذایی هم آلرژی ندارم آزمایش آنزیم کبد دادم با خون گفتن مشکلی نیست مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ممنونم اگ به سوالم جواب بدید