ن.ک
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با عرض سلام و خدا قوت محضر شما بانوی محترم
خانم دکتر بنده طی 20 روز پیش مسافرتی که به قم و شمال داشتم و با توجه به اینکه در شمال دائما کرم ضد آفتاب " پریم " استفاده می کردم اما
1- صورتم لک افتاده و الان باید چکار کنم؟
روی گونه ها و حتی لپ هام هم زیاد شده؟
و با اینکه حدود 20 روز از سفر میگذره الانم حدود 2 روز هست که ساعتای 5 یا 6 عصر
2- کل صورتم قرمز میشه " بگونه ایی که هر کس من را میبیند فکر میکند از حمام یا اصلاح آمدم.
" البته پوست بنده کمی خشک می باشد.
با این تفاسیر شما چه چیزی پشنهاد میدهید و بخاطر لک صورتم چه کنم.
( لازم به ذکر است بنده دختر 43 ساله هستم)
با تشکر از شما

ابتدا باید با معاینه بالینی کامل علت قرمزی صورتتون رو پیدا کنیم

علت ایجاد لک قرمزی و التهاب صورتتونه

حتما مراجعه حضوری داشته باشین