ن.ر
عنوان :

صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ؟آقای دکتر خسته نباشید صورت مامان من خالهای گوشتی داره مدتی هست که این خالهاش میخاره اینقد اینارو میخارونه که خون میاره مشکل جدی داره ؟چکار کنه خوب میشه (ارثی خال گوشتی زیاد دارن)ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

عکسش رو بفرست

همه خالها میخاره یا یکیشون

سلام آقای دکتر صورتشه میخاره وخال که روی بینیش هست
میگه همه خال ها نیست عمدتا خال روی بینیش هست
اقای دکتر یعنی مشکلی نداره با جراحی حل میشه ممنون که پاسخ میدین

بله

شایدم جراحی نخواد البته

باید از نزدیک دید

خیلی تشکر از راهنماییتون
سلام آقای دکتر خسته نباشید

صورت خواهرم چندماه هست جوش های چرکی میزنه ولی اصلا خوب نمیشه دکتر هم رفته بهش قرص داکسی سایکلین وکرم سبیوم بیودرما و یک کرم دادهذ ولی خوب نمیشه.جوشهای چرکی دمل مانند میزنه بعد خشک میشه سیاه میشه.میشه لطفا راهنماییم کنید

عکس بفرست و بگو چند سالشونه،مجرد یا متاهل

28ساله مجرد
نه فقط صورت جوش میزنه
احساس تب و گرگرفتگی هم داره

کپسول ازیترومایسین 250 یکروز در میان بخوره.ژل پانژل تا دو هفته یکشب در میان و بعد هر شب بزنه.تا دو ماه.اگر بهتر نبود باید از نزدیک دید

🙏