س.ج
عنوان :

ادامه سوال قبل

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشی ، ببخشید پسر شش ماه و ده روز من دچار رفلاکس هست و خیلی نفخ داره و بادگلو میزنه، شبا هم با دل درد بیدار میشه چون نمیتونه نفخ و بادگلوش و خارج کنه، ازمایش دادم برای حساسیت به شیر
که دکتر شهرم معتقد ِکه به لبنیات حساس ِ و گفتند الان که پسرم شیر خشک ببلاک ال اف رو میخوره با شیر خودمو باید شیر خشک پپتی جونیور بخوره
از جناب دکتر بهنام مقدادی هم پرسیدم گفتند به لاکتوز تایید نشده و حساس به پروتیین هستند ،
و شما در جواب ازمایشی که فرستادم فرمودید به کازیین شیر نیست و مسئله لاکتوز هست راستش
متوجه منظورتون نشدم ، و گیج شدم
واقعا نمیدونم حساس به لبنیات هست یا لاکتوز شیر من ،
خواستم نظر نهایی شما رو بدونم
ممنونم ببخشید

سلام این آزمایش برای لاکتوز یا پروتئین اختصاصی نیست اگر بخواهید آزمایش اختصاصی بدهید باید تست حساسیت به شیر انجام دهید ولی در این آزمایش,در حال حاضر علامتی به نفع حساسیت به کازیبن وجود ندارد وبا توجه به شرح حال کودک و نوع شیر مصرفی به نظر میرسد فقط مشکل لاکتوز باشد
کودکانی که به کازیبن حساس,هستند بی قرار و نفاخ نیستند و خون رگه ای در مدفوع دفع میکنند و با رعایت رژیم مادر بهبود میابند