م.ک
عنوان :

اسهال شدید

متخصص بیماری های کودکان
با سلام بنده یک پسر هشت ماهه دارم که فقط سه ماه شیر خودم خورده و شیر خشک ببلاک مصرف می کنه از زمانی که شیر خشک شروع کردم بعد از عاروق گرفتن حجم زیادی بالا میآورد من احساس میکردم به این شیر حساسیت داره ولی چون وزن گیری ش خوب بود دکتر گفتن اشکال ندارد البته بالا آوردنش جهشی نبود ولی حجم ش زیاد بود تا این که دو ماه پیش بچه اسهال شدید گرفت و تب کرد دکتر مترانیدازول تجویز کردن و گفتن فعلا بجای ببلاک دو از ببلاک ال اف استفاده کنم و بعد از دو قوطی مجدد از ببلاک دو استفاده کنم
طی دو ماه گذشته من سه بار اقدام کردم و شیر رو از ال اف به ببلاک دو تغییر دادم ولی هر سه بار بچه اسهال شد به دکتر مراجعه کردم گفتن اشکال نداره همین ال اف بده
بعد از دو ماه بچه مجدد اسهال شد و تب چهل درجه که این بار توی اسهالش خلط خونی بود اینجا من آزمایش دادم از مدفوع که نتیجه رو براتون میفرستم
دکتر کوتریموکسازول تجویز کردن و گفتن پنج روز بهش بدم دارو رو که شروع کردم تب قطع شد اما اسهال ادامه داشت تعداد دفع کمتر بود اما اسهال قطع نشدبعد از سه روز از خوراندن داروی کوتریموکسازول به بچه
به دکتر دیگه ای مراجعه کردم که گفتم ال اف درمانی ه و نباید بیشتر از یک هفته داده بشه سریع شیر رو عوض کن به ببلاک دو و نئو زینک دادن روزی دو بار و قرص یوموگی و کیدی لاکت
الان یک هفته ست که دارم ببلاک دو میدم اسهال بچه شدیدتر شده تا روزی 15 بار هم دفع داره تب نداره ولی توی مدفوعش خلط هست ممنون میشم بگید چیکار کنم من از سر ناچاری از ظهر تا الان دارم دوباره ال اف میدم چون آخر هفته س ما شهرستانیم دکتر متخصص نیست میترسم بچه از پا دربیاد
سلام
خوبین؟
🙏

آزمایشی که نشونم دادین نشاندهنده ی التهاب روده ست که هم گلبول سغید توشه هم خون مخفی،2تا حالت داره یکی اینکه حساسیت به شیر شماست یکی دیگه اینکه از عفونتای فصلی گرفته باشه که حالت دوم با توجه به تبش احتمالش بیشتر است

حالا اینکه چکار کنیم؟باتوجه به اسهال15بار طی روز ممکنه کوچولوتون کم اب بشه واین خطرناک هست،بیزحمت طی این چند روز از دادن چیزای شیرین مثل ابمیوه نوشابه و حتی شیر خشک ببلاک جلوگیری کنین

فعلا تاکنترل اسهال همین ال اف روبدین،بعداز کنترل اسهال نباید ادامه دار بشه،بعذش شیرخشک آپتامیل اچ آ یا نان اچ آ بدین

شیر خودم نمیخوره شیر خشکی هست

دوم شربت زینکو هرروز5سی سی ادامه بدین،سوم پودر کیدیلاکت هرروز یه دونه تواب یا دوغ حل کنین بدین کپچولوتون،چهارم گرانول پلانتاژل بگیرین هرروز یکیشو طبق دستوریکه روش نوشته بدین کوچولوتون،پنجم به هیچوجه نزارین کم اب بشه،هرچقدر میخوره شیر یا اب یا دوغ یا چای کمرنک بدین کوچولوتون