ع.م
عنوان :

راهنمایی جهت مسافرت

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام ببخشید من همسرم هفته 18 بارداری است و 3 روز پیش خانم دکتر لیلا سعیدی گفتند که فرزندم دختر است . سوالم این است که آیا خانمم را میتوانم مسافرت ببرم؟ مثل مشهد یا هر سفرداخلی؟ از هفته چندم میتونم ببرم مسافرت؟ باتشکر

باید از پزشک خودتان سوال کنید تا با بررسى دقیق شرایط همسرتان نظر دهد

ممنونم اما میخواستم بدونم که میشه ببرمش مسافرت یا خیر . 18 هفتش تموم شده است .
ممنون