م.ن
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر من دخترم 12سالشه که به خاطردردشکم وکوتاهی قدش آوردم بودم که شما برای دردشکم مترونیدازول تجویزکردین وسونوکه کردین گفتین طهال وکبدش بزرگترشده وآزمایش نوشتین اقادکترالان ده روزه که شربت مترونیدازول وخورده ولی بازم گاهی وقت هادردوداره

سلام
جهت کوتاهی قد با توجه به شروع بلوغ و کمبود شدید هورنون رشد تنها راه قطعی استفاده از هورمون ها برای قطع بلوغ و هورمون رشد خواهد بود
با توجه به ازنایشات علت درد شکم روده تحریک پذیر IBS میباشد که مصرف شربت گاویسکون در ندارد درد خفیف 5 سی یی یا قرص کولوفک در موارد شدید درد به همراه روش های کنترل استرس مانند یوگا,و موسیقی و ... توصیه میشود

🙏