ز.ن
عنوان :

بیرون روی کودک 14 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
سلام.وقت بخیر.دخترم چند روزه بیرون روی زیاد داره و بدنش به شدت سوخته با کلاندولا هم کمی بهتر میشه ولی بازم میسوزه و بعضی اوقات ظاهرا ادار میکنه سوزش داره و پوشکش رو میگیره و جیع میزنه میگه اوف اوف
میل به غذا نداره و رنگ مدفوعش تقریبا سیاه
و تو این چند روز وزن کم کرده.
احتمالش ه

سلام
شیر بدون لاکتوز
شربت مترونیدازول و کوتریموکسازول روزی دوبار تا 7 روز هر بار 3 سی سی
قطره رامنوفلور روزی یک بار تا ده روز هر بار ده قطره
رژیم اسهالی
کرم هانی اسکین و موپیروسبن مخلوط با هم روزی سه بار بزنید
شربت زینک گلوکونات روزی یک بار 3 سی,سی هم کمک کننده خواهد بود