ش.ا
عنوان :

واکسن هیجده ماهگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر ببخشید من میخواستم واکسن 18 ماهگی دخترمو بزنم ولی بخاطز کرونا نمیخوام ببرم بهداشت یا پاستور.
دوستم شما رو معرفی کردن میخواستم ببینم بیارم مطب شما میزنید؟ هزینش چقد میشه؟ بجز هزینه واکسن باید ویزیت هم بدیم؟ چه روزا و ساعاتی میتونم بیارم؟
چونکه بهم گفتن شما فقط یک نفر رو هربار واردمطب میکنید و خیلی هم استریل هست مطبتون ممنون میشم جوابم رو بدید.

متوجه نشدم گفتید شنبه باید زنگ بزنم برای هماهنگی باالان باید هماهنگ کنم برای شنبه؟
خیلی خوشحال شدم که گفتید واکسن میزنید.