س.پ
عنوان :

تشخیص کرونا

فوق تخصص نوزادان
سلام خسته نباشید من یه چند روزی هستش تقریبا 5 روز پیش که سرما خورده بودم یعنی علایم سرماخوردگی داشتم تب داشتم بدنم درد میکرد بینیم گرفته بود بعد از چند روز استفاده از داروی سرماخوردگی و زدن آمپول دگزاماتازون حالم خوبه فقط من نه حس چشایی دارم نه بویایی کامل قطع شده هیچی نمیتونم مزه کنم یا استشمام کنم می تونه علایم کرونا باشه نه تب دارم نه سرفه میکنم نه تنگی نفس هیچ چیزی ندارم فقط و فقط حس چشایی و بویایی ندارم ممنون میشم پاسخگو باشید.

سلام.نداشتن حس بویایی و چشایی به احتمال بسیار بالا کروناست و اگر علایم ندارید نیاز به تست نیست و فقط تا دوهفته قرنطینه ی خانگی رو رعایت کنید