ف.د
عنوان :

رفلاکس شدید

متخصص بیماری های کودکان
جناب دکتر مقدادی دختر من4ماه و5 روز دارد ازروزی که بدنیااومد شباتاصبح گریه میکرد2 ماهگی فهمیدیم ریفلاکس داره،بیشترشیرتاگلوش میاد،امپرازول یک ماه مصرف کردبعدش دو ماه کامل روزی نصف نکسیوم خوردیک ماه دوم هم نصف نکسیوم وباکلوفن باهم خوردولی بازم خوب نشد،گریه شدید وبی قراری داره،در طول شب اصلا خواب آرام ندارد ومدام در خواب به خود میپیچد وحالت سجده میگیرد،هرنیم ساعت یا45 دقیقه بیدار میشه،روزا هم همینطور زودبیدار میشه نمیخوابه،سگاگریپم بهش میدم ولی تأثیری تو مدت خواب وبی قراری نداره،اصلاشیرمادرنخورده،شیرنان1،اپتامیل پپتی،الکر،خورد الانم اپتامیل پپتی جونیورمیخوره،فقط جونیور بهترمیخوره،بعضی اوقاتم توبیداری شیرنمیخوره،یکسره ازدهنش تف میاد،همش دستش تو دهنشه،سرشم عرق میکنه
اقای دکتر تنهاامیدم شماهستین،لطفا بگین چی بدم بهش خوب بشه
ازونیوم20 همان نکسیومه؟ نتونستم نکسیوم بخرم ازونیوم( اس امپرازول) خریدم ،چندروزه میدم
نتونستم ازتون نوبت زود بگیرم شهرستانم،فقط26 مردادنوبت داشتین

اقای دکتر دیشب ازتون سوال بالارو پرسیدم این داروهارو خورده اصلا خوب نشده چرابازم همونارو بخوره؟
فرمودین نکسیوم ایرانی یاخارجی نصف ساشه10 میل وباکلوفن10 میل 1/8 روزی دوبار
یعنی نکسیومم روزی دوبار بدم؟
من اوزونیوم20 دارم بدم؟
قرص بهتر نیس روش اثر کنه نکسیوم وباکلوفن دو ماه خورده خوب نشده،خوب نمیخوابه وگریه میکنه،کی خوب میشه لطفا جواب بدین؟؟؟
عرق نعنا واسه رفلاکس ضررداره؟؟؟
فرمودین شیر بیومیل ال اف بدین اگه نخوره باپپتی جونیور قاطی کنم اشکال نداره؟
لطفا همه سوالاروجواب بدین خیلی نگرانم واصلا جفتمون خواب نداریم

درصورتی که شب خواب ریفلاکسی به بکلوفن و نکسیوم پاسخ ندهد باید دنبال سایر علل بی قراری باشید و سونوی کلیه ها و صفرا و تست آلرژی و متابولیک و ... انجام شود
نکسیوم خارجی یا لانزو اکتیو 15 بهتر روی شیرخواران اثر دارد و شیر کودک باید فاقد لاکتوز شود و پپتی جونیور دارای,لاکتوز هست و نمی تواند کامل علائم کودک را کنترل کند
تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده را انجام دهید و درصورت تایید ریفلاکس به علت آلرژی به لاکتوز شیر از سیرهای فاقد لاکتوز استفاده کنید
شرایط انتی ریفلاکس مانند دنتی,نحبط . میزان شیر و نحوه شیر دهی و خواباندن از لوانل اولیه کنترل ریفلاکس هستند
افشره نعناع اگر با نبات سفید مخلوط شود روی درد های شکمی این کودکان موثر است