M.B
عنوان :

2 سالگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسرم 23 ماهشه ولی راستش دوس ندارم ببرم ازمایشگاه ازمایش دوسالگی بده بخاطر کرونا . اقای دکتر بنظرتون مولتی ویتامین و اهن بهش بدم بعد دوسالگی ؟؟الان بی بی جویس و فروم بهش میدم فقط البته بی بی جویس اخراشه میخوام بدونم مولتی جدید چی بهش بدم و چقدر؟؟ وآهن چطور؟؟؟
کلا برا تقویت سیستم ایمنیش چی بدم؟؟؟؟
قدش 86 وزنشم 11/9
فک کنم قدش یکم کمه درسته؟؟

سلام شربت اسماویت روزی 5 سی سی بدهید هم اهن دارد هم مولتی و تقویت کننده سیستم ایمنی قدش 87 باید باشد