ز.ا
عنوان :

ریزش موی شدید

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر قبل هرچیز متشکرم از پاسخگویی سریع شما . خانم دکتر 36 سال دارم و ریزش موی شدید که جدیدن متوجه شدم تار های موم خیلی نازک شده دختر 9 ماهه دارم از بدو تولدش دارم قرصهای ویتامنه مخصوص مادران شیر ده رو هفته ای 1 عدد و قرص زینک هر روز مصرف میکنم همچنین شامپو مخصوص موهای چرب سنره و شامپو نرم کننده ولی انگار هیچ تاثیری نداشته لطفا بگید چیکار کنم وقتی موهام چربه کاملا کف سرم رو میبینم .تشکر از پاسخ شما

سلام عزیزم

هرچند ریزش مو بسیار متنوعه و لازمه که حداقل یکنوبت معاینه بشین و تشخیص دقیق نوع ریزش موی شما گذاشته بشه

ولی با توجه به شرح حالتون حدس می زنم که علت ریزش موی شما واکنشی و ناشی از تولد فرزندتون باشه. این ریزش مو چند ماه بعد از ختم بارداری شروع میشه و حدودا 6 تا 9 ماه طول میکشه و بهبود پیدا می کنه

توصیه می کنم در کنار درمان دارویی مناسب از روش های مثل مزوتراپی هم می تونین استفاده کنین که باعث تقویت و افزایش رشد موی شما میشه