ف.گ
عنوان :

خارش درناحیه ساق پا و روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
ازنوجوانی مشکل خارش و التهاب و زخم درناحیه ساق پا و روی پا دارم الان 35سالمه و همیشه این زخم ها بامن هستن گاهی اوقات خونریری هم دارن لطفا چاره چیست

عزیزم به نظر پوستن خشکی داری و ضمنا فولیکولیت که التهاب ریشه مو هم هست. خارش ناحیه ساق به هر دو این علل و علل بسیار متنوع دیگری می توهه باشه که نیاز به معاینه بالینی و بررسی آزمایشگاهی برخی مشکلات داخلی داره. توصیه می کنم مراجعه حضوری داشته باشین تا بهتر بتونم کمکتون کنم

..سرکارخانم دکتر اکبری ممنونم از توجه شما من شهرستان هستم میشه ازمایش ها رو بگید خ

همینجا برم انجام بدم و جوابشو ارسال کنم

برخی از بیماری هایی که می تونه زمینه ای برای خارش باشن باید بررسی شوند مثل فقراهن یا مشکلات تیروییدی مثل بیماری های خونی و ....

توصیه می کنم عزیزم به یک متخصص پوست در همان حوالی مراجعه بفرمایید که مطمینا نتیجه خوبی خواهد داد

بسیارسپاسگزارم
ایا برای لکه های روپا و ساق پا دارویی هست که ازبین برن یا کمتر بشن

عزیزم از محلول bump X rexol استفاده کن

ابتدا یک شب در میان تا دو هفته سپس هر شب