ن.م
عنوان :

روانشناسی

متخصص روانپزشکی
سلام من نیماهستم یه دانشجوی بدبخت که همه مردم منو ازهمون بچگی مسخره میکردن وهیچ وقت نمیتونستم باکسی زیاد صمیمی باشم همه از من بدشون میومد اعتماد به نفس خیلی پایینه وبا کوچیک ترین حرفی ناراحت میشم ونظر دیگران خیلی برام مهمه از بچگی هی کتک خوردم چه از طرف پدرم چه بچه ها ولی نمیتونستم کاری کنم چند وقتی از همه بیزارم گوشه گیر شدم وحتی به فکر خودکشی هم افتادم هرکاری میکنم حتی اگه درس باشه باز منو مسخره میکنن با این که استعدادم بالا اما نمیتونم نشونش بدم وت هر جمعی حتی با اینکه کاری بهشون ندارم باز مسخره میشم تورو خدا یه کاری کنید دارم دیوونه میشم

درود بر شما
با توجه به نوشته ها ، لازم به ذکر است که ویژگی صمیمیت و گرمی درروابط بین فردی صفت کاملأ ذاتی نیست ولی تلاش از نشانه های بارز و مثبت شماست . افکار منفی اخیر نیازمند مراجعه فوری به کلینیک روانپزشکی است ، اولین اقدام مطرح کردن مشکلات وافکار منفی با خانواده میباشد.
موفق باشید