ر.م
عنوان :

قد ووزن کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر.آقای دکتر یه دختر 16 ماهه دارم که وزتش 8 کیلو صد گرم و قدش 71 هست.بنظرم قد و وزنش کمه میشه راهنماییم کنید.فعالیتش زیاده ولی اشتهاش خیلی کمه.اکه داروی خاصی لازمه میشه لطف کنید بگین تهیه کنم.و اینکه خودن دست میزنم احساس میکنم هنوز ملاجش کامل بسته نشده آیا طبیعیه؟

سلام خیر رشد کودک طبیعی نیست
عامل زمینه ای مانند کمبود هورمون رشد . حساسیت به شیر . شیردهی زیاد یا طولانی مدت. لیناری های زمینه ای باید بررسی و کنترل شوند
شربت ارژیتال صبح ها 3 سی سی
شربت ادونسیس یا رویال ژلی روزی 2 سی سی
کوکتل های رشدی با توجه به سوابق آلرژی یا ریفلاکس کودک

کمک کننده خواهد بود

ملاج کودک و دور سر کودک باید توسط پزشک معالج معاینه و بررسی شود

🙏