ش.خ
عنوان :

لرز

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.نوزاد 7ماهه پسر.بیمارخودتان با سابقه درمان رفلاکس. که سه هفته است سوپ ماهی و گوشت و مرغ میخوره.قبلاخیلی بندرت چندثانیه میلرزید.امروز در5 دقیقه چندبار شونه راستش تیک گرفت و میلرزیدبمدت چندثانیه. دلیل ودرصورت نیاز درمان رابفرمایید.ممنون

سلام معمولا حرکات جرکی بی اهمیت هستند و پیگیری لازم ندارد ولی درصورت تمایل باید آزمایش خون برای کلسیم و,دی 3 و منیزبوم و cpk انجام شود و درصورت تکرار نیاز,به نوار عصب و عضله خواهد بود

🙏