م.ف
عنوان :

شکستگی پای کودک

متخصص ارتوپدی
کودک6ماهه ام دچار مو برداشتگی یا شکستگی(گریت استیک)شده
بالای زانوی پای راست
بیمارستان جفت پاها و کمر گچ گرفته
خیلی گچ سخته و سنگین
و جای پوشکش خیلی سخته
میخوام بدونم میشه گچ تعویض بشه و فقط یه پا گچ بشه
الان14روز گذشته؟شما صلاح میدونید به تعویض گچ؟
با توجه به عکس رادیولوژی بنظرتون چقدر باید تو گچ باشه؟؟

سلام شکستگی اون محل مهم ترین شکستگی در اطفال هست خوشبختانه صفحه رشد درگیر نشده
ولی دو هفته دیگه تحمل بفرمایید اصلا توصیه به تعویض گچ و گرفتن یک پا نمیشه حق با شماست یکم گچ اسپایکا نگهداری سختی داره ولی درمان کاملا درست اصولیه قطعا با تغذیه درست ظرف یکماه جوش میخوره

🙏
برای تغذیه چی چیزی توصیه میفرمایید

شربت استئوکیر روزی یک قاشق به همراه شیر مادر

🙏
خیلی بی قراره و شبها گریه میکنه
بردمش دکتر گفتن مشکلی نداره بخاطر گچ کلافه اس و گفتن شاید توی گچ میخاره
گفت شربت هیدروکسی زین بهش بدم
2/5سی سی
شما صلاح میدونید؟

سلام بله اشکالی نداره بهش بدین

وقت بخیر
وقتی یک ماه تموم شد
خودم تو خونه گچ باز کنم
نیازی هست دوباره عکس بگیرم؟؟؟احتمال داره جوش نخورده باشه

سلام بله گچ و باز کنید به خاطر شرایط کرونا و اشعه خوردن عکس فعلا لازم نیست تا چند هفته مراقبت کنید زمین نخوره و تا چند هفته لنگش و درد داره که طبیعی

🙏