م.ک
عنوان :

قد و وزن

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب آقای دکتر
مشخصات پسرم بدو تولد ، وزن 3350 قد 53ودور سر 37/5 بوده و امروز که 24 ماهش تموم شد وزن 12/*****900 قد 95 و دور سر 52 است ، وزنش روی نمودار کمی افت کرده 18 ماهگی 13 کیلو بود از وقتی از شیر گرفتمش حس میکنم سبکتر شده،الان قد و وزنش نرماله؟
دوم اینکه از یکسالگی تا الان مولتی ویواکیدز روزی 5 سیسی ، آهن فایرفوکس روزی 5 سی سی دادم از الن به بعد چه مولتی و آهنی بدم و چف مقدار؟
الان چند روزه ،در روز یکبار دفع داره اما مخاطی و کمی شل شده دارو چی بهش بدم ؟نمیدونم عدم تحمل لاکتوز و حساسیت پروتیین گاوی تموم شده یا نه، ماست و بستنی میخوره اما شیر کمچرب با آب هم دادم و رقیق کردم روز دوم مدفع مخاطی همراه با خون داشت که دیگه ندادم ، چند وقت دیگه امتحان کنم شیر رو بدم ؟

سلام هر 3 تله میتوانید چالش شیر و لبنیات را امتحان کنید
رشد کودک نرمال است
آهن هفتهای دوبار یک قاشق غذاخوری ایروفیکس
وبتانین دی 3 هفته ای یک بار 2000 واحد
رویال ژل و امگا 3 یک روز درمیان 2 سی سی برای بالای دو سال توصیه میشود

پروبیوتیک روتفلور یا رامنوفلور برای ده روز 10 قطره برای دفع بلغم توصیه میشود