h.h
عنوان :

قرص اسپیرونولاکتون

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام خدمت خانم دکتر محترم.من پارسال برای یسری مشکلات هورمونی و ریزش مو به دکتر پوست مراجعه کردم ایشون علاوه بر محلول های تقویت مو قرص اسپیرونولاکتون هم برام تجویز کردند که حدود 9 ماه مصرف کردم از روزی نصف قرص تا روزی 2تا و حالا حدود یک ماهه که قطع کردم.ریزش موهام برگشته و لکه های قهوا هی رو گونم مشخص شده و همچنین پوستم جوش می زنه.بنظرتون مصزفشو دوباره شروع کنم؟

سلام

شما باید تحت نظر باشید و مجددا مورد بررسی کامل هورمونی و غیر هورمونی (کلیه عوامل مرتبط با ریزش مو) قرار بگیرین احتمالا هنوز عامل ریزش موی شما به قوت خود باقی است داروهای هورمونی را نمی توان سر خود قطع یا شروع کرد.

متشکرم