ف.ا
عنوان :

سردرد

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام من 27سالم الان مدته چندماهه سردردشدیدی دارم.ام ارای انجام دادم دکترگفت میگرن عصبی داریدولی الان مدت یک هفته هست که سردردوسرگیجه ام شدیدترشده .عظلات دست وپام وفکم خیلی میگرن ووقتی سردردم شدیدمیشه برای چنددقیقه کاملاحافظه ام پاک میشه وچشمام تارمیبنن یایه حالت دوبینی بهم دست میده

سلام، این علایم ترکیبی از سردر میگرنی و سردرد عصبی و میگرنی است و خطرناک محسوب نمیشود، ولی بدلیل تاثیر روی کیفیت عملکرد نیاز به پیگیری پدرمان دارد

ممنون اقای دکترولی همش احساس میکنم علائم ام اس رودارم
اخه من خیلی راجب این دردا وحالت های که دارم تحقیق میکنم وتواینترنت جستجومیکنم بخاطرهمین میگم به نظرشماعلائم من شبیه به ام اس نیست یاام اس علائم خاص دیگه ای داره

به جای رفتن در اینترنت به پزشک مراجعه کنید خیالتان راحت می شود.