ن.ع
عنوان :

لاغر شدن ناگهانی و اختلالات هورمونی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با عرض سلام و خسته نباشید

22سال سن دارم چند ماه است دچار لاغری شدم و 43کیلو هستم،طی ازمایشات فراوانی که انجام دادم در تخمدان سمت چپم کیست های ریزدارم و هورمون هایم زیاد تر شده ،دکترهای فراوانی رفتم اما باتوجه به اینکه اصلا درست پاسخ ندادند من ازمصرف قرص های تجویزی خودداری کردم

ناگفته نماند دغدغه های فکریم زیاد است ،عادت ماهانه هم اکثرا نامنظم است

گاهی اوقات نفسم میگیرد و عکس ریه ام الرژی را نشان میداد،گاهی اوقات پرانول میخورم

ایا میشود برای کیست و افزایش هورمون مردانه قرص نخورد و فقط رژیم غذایی داشت؟

اولا که کیستهای ریز تخمدان شما به خاطره پربودهای نامرتب و هدم تخمک گذاریست که این بی نظمی نیز ثانویه به کاهش وزن شما و وضعیت بهم ریخته روحی شماست.در شما با توجه به وزن پایین رریم غذایی جهت مرتب شدن پریود اشتباه است.و شما در درجه اول مراجعه به روانکاو یا روانپزشک داشته باشید چون تمام علائم فیزیکی شما حتی تنگی نفس و لاغری شما در صورتی که بررسی کامل هورمونی و خونی و سونوگرافی انجام داده و نرمال بوده به خاطره استرس روحی شماست.شما برای مرتب شدن در حال حاضر میتوانید از قرص گیاهی ویتاگنوس و در کنار آن از فارماتون جهت برطرف کردن کمبود مواد معدنی و ویتامینها استفاده کنید