م.م
عنوان :

وسواس چهره

دکترای روانشناسی تربیتی
سلام در مورد برادرم میخواستم که کمکمون کنید برادر بنده 29 ساله و مجرد میباشن الان یه مدتی هست که خیلی به چهره مخصوصا موهای سر خود وسواس شده، اگر بخواد تصمیم به رفتن بیرون از منزل بگیره دست کم سه الی چهار بار موهاشو میشوره،موهاشو میشوره میاد جلوی اینه شروع میکنه به مرتب کردن موهاش یهو دوباره میره میشوره دوباره میاد جلوی اینه همین کارو دوالی سه بار تکرار میکنه، اگر از نظر خودش خوب شد که میره بیرون از منزل اگر خوب نشد بیخیال میشه داخل اتاق خودشو حبس میکنه.جدا از این خیلی عصبی هستش، یه وقتایی وقتی دونفر باهم دارن در خفا صحبت میکنن فکر میکنه دارن در مورد ایشون صحبت میکنن زود از کوره در میره، اگر یکی بهش بگه این لباس بهت نمیاد اون لباس از تنش در میاره دیگه نمیپوشه، لطفا راهنماییم کنید ممنون

سلام شما باید ایشان را به یک روانشناس ارجاع دهید . از دست شما کاری ساخته نیست