m.a
عنوان :

دیابت

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقتتون بخیر ممنون که این امکان رو فراهم کردید بتونم اینجا ازتون سوال کنم. ما تو خونوادمون سابقه بیماری دیابت داریم همه عمه هام و پدر و مادر بزرگ و پدر بزرگم دیابت دارند( در حد تزریق انسولین هستند). سه تا سوال داشتم یکی اینکه برای جلوگیری از اینکه در آینده منم دیابت نگیرم چه کارهایی میتونم بکنم ؟ و سوال بعدیم در مورد متفورمینه که میشه برای کاهش وزن ازش یک دوره استفاده کنم؟ عادت نمیاره؟ یا اینکه باعث بشه زودتر دیابت بگیرم؟ و برای اشتهای کاذب چه راهی وجود داره؟

سلام
رعایت رژیم غذایى،ورزش منظم و پیشگرى و درمان چاقى بهترین راههاى پیشگرى دیابت
متفورمین صرفا بدلیل کاهش وزن توصیه نمیشه،و موارد مصرف خاصى داره و مصرفش باعث عادت نمیشه