خ.س
عنوان :

مشکل حافظه

متخصص روانپزشکی
سلام و خدا قوت.دوستم سکته مغزی کرده بودن و عمل شدن.حالا بعد از سه ماه تقریبا به حالت عادی برگشته مگر حافظه اش.
که عدد و ارقام و اسامی افراد رو به یاد نمیاره.اسامی رو حفظ میکنه اما دوباره یادش میره.
میخواستم بدونم چه راه های طبیعی و داروهایی هست که میتونه کمک کنه بهش.
یه دنیا ممنون.

سلام.قرص های زیر کمک کننده است:
جینکوبیلوبا- نورواید- پیراستام
بهتر است جهت انتخاب داروی مناسب بیمار به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنند.

خیلی ممنون.تشکر.کارهایی طبیعی هست که کمک کنه؟

بله.ورزش منظم، مصرف میوه و سبزیجات تازه،تمرینات آرامسازی و ....