ح.ر
عنوان :

درد قلب

متخصص قلب و عروق
سلام.دکتر من در بخش پاسخگویی یک شرکت کار میکنم.بعصی اوقات که کارم زیاد میشه و مشتریان میان داد و بیداد میکنن قلبم درد میگیره و تپش قلب شدید میگیرم و تیر شدید میکشه و بی حال میشم.چند بار انقدر حالم بد شد که نتونستم سرپا بمونم و دراز کشیدم واقعا بدحال میشم.چند وقت پیش اکو گرفتم پزشک گفتند مشکلی نیست و قلب شما عصبیه.حتی در بار آخر یه مشتری رو سرم داد کشید و از شدت تپش قلب من حالت استرس و تشنج گرفتم که منو دکتر بردند به حالت اورژانسی و قلبم شدیدا میزد و تیر میکشید.
1.واقعا میخواستم بپرسم آیا این مشکلی ندارد؟
2.همچنین دوستم شما رو معرفی کرده بود که ویزیت بشم پیش شما.لازم به ذکر است که جهت جلوگیری از این حال تنها راهش این است که کارم رو تغییر بدم و جابجا بشم ، که شرکتمون گفتند اگه پزشک متخصص قلب تایید کنند که تپش و استرس برای قلبتون خطرناکه میتونین جابجا بشین.آیا ممکنه ویزیت بشم توسط جنابعالی و در این خصوص به بنده کمک کنید؟
باتشکر.

سلام.شبتون بخیر.ببخشید بابت تاخیر

نوار قلبتون رو دارید عکسش رو برام بفرستید؟