م.ر
عنوان :

کتف دردوتنگی نفس

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشیدجمعه کتف چپم خیلی دردگرفت به حدی که گریه میکردم بعدزدبه دست وگردن چپم نفسم بالاننیومد دست وپاهام ولبم مورمورمیشددکترگفت اسپاسم عضلانیه چندروزگذشته وهنوزخوب نشدم نفسم تنگه وپشت شونم وگردنم تیرمیکشه سرانگشتای چپمم سوزن سوزن میشه سرگیجه وتاری دیددارم گردنمم دردداره نگرانم
سلام لطفاجواب بدید

سلام.وقت بخیر ببخشید بابت تاخیر

نوار قلب و اکو انجام دادید؟سابقه بیماری قلبی،قند،فشار دارید؟چن سالتونه؟

سلام خسته نباشیدوقت سماهم بخیر
نه انجام ندادم 37سالمه اورژانس که اومدمعاینم کردن گفتن چیزی نیست به خاطراسترسه وگرفتگی کتفم هم به خاطراسپاسم عضلانیه امپول شل کننده عضلات زدم ولی هنوزهم درددارم
مادرزادی مشکل فشارپایین دارم ولی ازجمعه تاالان کلافشارم بالای دوازدهه بااینکه فشارطبیعیم همیشه 9روی هفت هست

با توجه به شرح حالتون خیلی بعییده که علائم قلبی باشه،ولی واسه تکمیل بررسیتون حتما باید یه نوار قلب و یه آنزیم قلبی چک کنید

اگه امکانش بود یه نوار قلب بگیرید عکسشو برام بفرستید

چشم ممنون ازلطفتون
ممکن نیست گرفتگی رگ قلب باشه?

به صرف نوع درد نمیشه صد در صد نظر داد،ولی بطور کلی با توجه به اطلاعاتی که شما دادید خیلی بعییده

اگه نوار و آنزیم قلبی چک بکنید و مشکلی نباشه دیگه با اطمینان میشه گفت درد قلبی نیست

اوکی ممنون ازتوضیحاتتون

خواهش میکنم،با آرزوی سلامتی