ل.ص
عنوان :

سنگ کلیه

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام
برای دفع سنگ کلیه که با سنگ شکن دفع نشده ولی کوچک تر و از حالب به مجرا آمده چه کار باید کرد

در تصویر دوم ارسالی سنگی حدودا 12 میلی متری در حالب فوقانی راست مشاهده می شود. درمان انتخابی در این موارد در قدم اول روش خردکردن آندوسکوپیک سنگ یا TUL است که در اتاق عمل انجام می شود و در صورت عدم امکان لاپاراسکوپی یا عمل باز هم می توان انجام داد.