ع.ا
عنوان :

تری گلیسرید بالا -کمبود ویتامین D3

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام
علی رغم اینکه مدت سه ماه است مرتب ورزش میکنم ورژیم غذایی ام را رعایت میکنم بازم چربی خونم عوض اینکه کم شود بیشتر شده این ناراحتی ونگرانی برام فراهم میکنه ، اوایل قرص جیم فیبروزیل می خوردم پایین میاره به مخض قطع کردن مجدددا بالامیره متمنی است ازمایشاتم را به صورت مرتب با توجه به تاریخ ارسال می کنم ضمن بررسی لازم در مورد ، علت افزایش تری گلیسرید،کمبود ویتامین Dومیزان قند خون دستورات لازم را عنایت فرماین ،صمیمانه سپاسگزارم

سلام با توجه به آزمایشاتتون به هر حال شما دیابت داشتین و با توجه به اینکه توضیحی در مورد درمان کنترل قندتون ندادین احتمالا دارویی مصرف نمی کردین ولی در هر صورت با توجه به اینکه برای کنترل تری گلیسیرید دوره هایی دارو مصرف کردین و باز با قطعش بالا رفته نشاندهنده عاملی هست که باعث بالا رفتن تری گلیسیرید میشه(مثل مصرف مواد نشاسته ای و کربوهیدراتی یا مصرف مشروب و یا علل دارویی و...)
در حال حاضر اولویت به کنترل رژیم غذایی تون عدم مصرف مواد نشاسته ای و شیرینیجات و تداوم ورزش و بعد در صورت عدم کنترل مصرف دارو اما اینبارفنوفیبرات و یا اومگا 3 هست

در مورد ویتامین دی با آزمایش شما مصرف قرصویتامین دی50 هزار هر 3 هفته باعث اصلاح کمبود خواهد شد

سلام وعرض ادب محضرتون قندم طبق ازمایشات بین 99تا 125 بوده ومدام دکتر میرفتم یکی از پزشکان گفتن بهتره متفورمین 500 روزی یه عدد بخوری امروز هم ازمایش را گرفتم 99 هس کسی بهم نگفته شما دیابت دارین وفقط برای تری گلیسریدم فنوفیبرات می نوشتن به محض اینکه قطع می کردم بازم بالا میره چشم طبق دستورات حضرتعالی عمل میکنم هر روز صبح ار ساعت پنج تا هفت پیاده روی میرم اصلا لب به سیگار ومشروب نزدم قرص ویتامین دی هم می خورم قبلا 21 بود الان شده 25
فقط یه بار قندم 132 بوده اصلا 115 بالا نرفته دکتر
اونم تکرار ازمایش دادم 104 شد روز بعدش
ازمایش اخری ام که امروز گرفتم قندم 100هست
از تصدیعی که دادم معذرت می خوام دکتر جان

اصولا در صورتیکه عامل خطری مثل پانکراتیت(التهاب لوزالمعده)یا کاهش کلسترول HDL خیلی نگرانی در مورد تری کلیسیرید های کمتر از 500 نداریم و حتی درمان هم نمیکنیم ولی وقتی عامل خطر زمینه ای یا جانبی وجود داشته باشه خوب لازمه درمان بشه.
در مورد قند ناشتا اگر سابقه خانوادگی دیابت و اضافه وزن ندارید و فقط همون یک مورد قند ناشتا بالا بوده باید در شش ماه تا یکسال آینده ضمن رعایت رژیم غذایی FBS رو تکرار کنید.
شما اگر اضافه وزن یا افزایش دور کمر بالای 95 دارید حتما در جهت کاهش وزن اقدام کنید.

چشم صمیمانه سپاسگزارم اتفاقا چاقی ام فقط در ناحیه دور کمر هس حتما به دستورات حضرتعالی عمل خواهم کرد ممنونم سالم وتندرست باشین دکترجان

خواهش می کنم
پایدار و پاینده باشید و سلامت