ز.ه
عنوان :

غده کوچیک زیر بغل

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و خسته نباشید , آقای دکتر من حدود چن ماهی میشه که زیر بغل سمت راستم یک غده کوچیک متحرک در اومده , سایزش تغییری خاصی نداشته ولی هر از چند وقت یکبار خیلی دردناک میشه , آیا نیاز به بررسی داره؟؟ من از گوشیم و کامپیوتر زیاد استفاده میکنم اینم تاثیر داره؟

سلام سنتون رو توضیح ندادین اما بهتره بصورت کامل توسط پزشک متخصص زنان یا جراح سینه ها و زیر بغلتون معاینه بشه
به احتمال زیاد مربوط به غدد لنفاوی زیر بغل و ناشی از عفونتهای سطح پوست و فولیکولیت هست و در صورتیکه در معاینه سینه چیزی نباشه و احتمال عفونت مطرح باشه با درمان آنتی بیوتیک بهبودی خواهید داشت
در صورتیکه با درمان بعد از چند هفته بهتر نشه باید سونوگرافی و بقیه بررسی ها انجام بشه

من 32 سالم هست و یک پسر 4 ساله دارم , اولین بار که متوجه این غده شدم حدودا چن ماه پیش بود که یکبار چن غده لنفاوی اطراف گردنم هم باهاش متورم شده بودند که البته خودم اولش فک میکردم بخاطر فشار بیش اندازه ی بود ک به دستم. و گردنم بخاطر تایپ و نوشتن بصورت فشرده در طی 2 روز بوده , بعد رفتم پیش دکتر داخلی برام سونوگرافی از ناحیه گردن گرفت که گفتن چیز مهمی نیس و داروی خاصی هم ننوشتن برام , فقط یک پاکت انتی بیوتیک. غدد متورم ناحیه گردنم رفع شد , ولی اونی ک زیر بغلم هست هنوز از بین نرفته و هر از چند وقت یکبار درد میکنه و همچنین موقع اصلاح و همچنین استفاده از اسپری ضد تعریق هم دچار سوزش میشه , آقای دکتر آیا نیاز به ماموگرافی هست؟
در ضمن غده از روی پوست زیاد مشخص نیس و با لمس مشخص میشه ,

این غدد لنفاوی زیر بغل اغلب التهابی و ناشی از باکتریهای سطح پوست هستند که منجر به التهاب فولیکولهای مو و بعد سفتی اونها میشن
با توجه به سنتون اگر کاری لازم باشه سونوگرافی سینه است و ماموگرافی مناسب شما نیست