ر.د
عنوان :

واریس پا

متخصص قلب و عروق
سلام
همسر بنده 38 سال دارند. معلم هستند. ورزش نمیکنند. اضافه وزن ندارند. تصویر پای ایشان رو ارسال کردم. آیا واریس است؟ درمانش را بفرمایید.

سلام.بجز تصویر آخر تصاویر دیگه واریس نیستند ولی اصولا برای واریس بایستی اولا ورزش کرد دوما داروی ویتامین B1300 روزانه مصرف کنید ورعایت عدم ایستادن ریاد بطوریکنواخت ونهایتا در صورت پیشرفت بیشتر استفاده از جوراب مخصوص ومعاینه بیمار توسط پزشک جراح عروق میباشد

پس سه تصویر اول بیماری نیستند؟ و جای نگرانی نیست؟ چون شبیه این در قسمت های مختلف پا زیاد وجود دارد.

سلام. بله تا این مرحله جای نگرانی نداره ولی اگر اضافه شد باید پیگیری کنید

متشکرم از پاسختون