ا.د
عنوان :

نتیجه اسکن قلب

متخصص قلب و عروق
با عرض سلام و احترام به مجموعه زوپ و پزشکان عزیز
مادر بنده پس از درد قفسه سینه و شانه به دکتر قلب مراجعه کرد و دکتر هم اسکن خواستند، نتیجه اسکنرو گرفتیم یکی از دوستان میگه ایسکمی وجود داره و خیلی خطرناکه، ما خیلی نگرانیم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.نتیجه اسکن ایسکمی خفیف نشان میده که باید با توجه به علائم بیمار تصمیم گرفته بشه واگر علائم قابل توجه باشه وخصوصا با دارو بهتر نشه بابستی آنژیوگرافی بشن تا به تشخیص قطعی رسیر