م.ط
عنوان :

تیروئید کم کار

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و وقت بخیر در هفته 11 بارداری دوم هستم و دکتر زنان گفتن آزمایش رو باید متخصص ببینند گفتن کمی تیروئید کم کار داری در بارداری اول هم همین مشکل رو داشتم ولی متاسفانه تا هفته 20 بارداری به من قرص ندادن و دچار اضافه وزن زیاد شدم میخواستم آزمایش رو ببینید اگر نیازی هست قرص تجویز کنید با تشکر
اقای دکتر میشه لطفا جواب بدید فردا باید برم دکتر زنان جواب رو بهشون بگم ممنون

سلام با عذرخواهی از بابت اینکه تا الان جوابتون به تاخیر افتاد
علیرغم اینکه به سایت اعلام کرده بودم ولی سوال شما رو برگشت نداده بودن.
با هماهنگی با سایت درخواست عودت مبلغ پرداختیتون کنید.
در مورد سوالتون با توجه به اینکه آزمایشتون مربوط به مهر ماه هست و تا هفته 20 دارو مصرف نکردین بهتره مجددا TSH T3 T4 Anti TPO چک کنید و اگر بالاتر از 3 بود بهتره با توجه به عددش یوتیروکس 25 یا با دوز بالاتر نیازه مصرف کنید