ن.ص
عنوان :

درد قفسه سینه

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام پدرم 66 سالشون هست و هیچ مشکل قلبی و یا نوسان فشار و ... ندارن اما از دیشب کمی قفسه سینه ایشون (وسط جناق سینه) احساس سنگینی و سوزش داره احتیاجی هست به بیمارستان مراجعه کنند؟ و دارویی باید مصرف کنن؟

سلام دردشون مدام هست یا میگیره و ول میکنه .دوم اینکه موقع فعالیت هم درد داره یا خیر؟

میگیره و ول میکنه و موقع فعالیت هم درد داره

حتما باید مراجعه داشته باشند .در اسرع وقت .
فعلا یک قرص آسپرین 325 بگیرید و بجون ،و یک قرص آسپرین 80 هر روز .
قرص زیر زبونی هم بگیرید اگه درد داشتن مصرف کنن .و فعالیت نداشته باشن .
و فردا حتما مراجعه به بیمارستان داشته باشید .
اگر تهران تشریف دارید میتونید به من مراجعه کنید .

🙏