ص.ص
عنوان :

سلام متوجه نشدم داروی کو اموکسی را ادامه دهم

متخصص بیماری های کودکان
ببخشیدصدرا داروی کو آموکسی کلاو رو نمیخورد استفراغش میکرد با آب میوه دادم بهش چیکار کنم آن رو هم با مترونیدازول بدم یاکو آموکسی رو قطع کنم نمیشه قرص باشه به جای شربت در ضمن تبش هم قطع نشده

سلام کوآموکسی را قطع کنید.اگر اسهال است مترونیدازول بدید.آزمایش cbc و crp را برید آزمایشگاه بدید به صورت اورژانس که اگر سالم بود نیازی به آنتی بیوتیک نیست.جواب را به همین طریق برای من بفرستید.از استامینوفن جهت درمان تب استفاده کنید هر 10 کیلو 5 میلی لیتر از شربت هر 6 ساعت