ت.ب
عنوان :

خس خس

متخصص بیماری های کودکان
حالت سرما خوردگی و گرفتگی سینه، تیام برزی مریض خودتون هستش، الان حالت صداش عوض شده و یه مقدار خس خس داره. تب نداره ابریزش بینی هم نداره، کمی بیحال من فقط پلاژین بهش دادم .

پرونده آقای محمد تیام بر زی را نگاه کردم آخرین بار در تاریخ 23 آذر 15 کیلو بوده اگر خس خس خفیف دارد شربت تئوفیلین جی دوسی روزی سه بار وسط غذا در کنار شربت سرماخوردگی دو و نیم سی سی روزی 3 بار استفاده کنید شربت آزیترومایسینروز اول دو بار 3 و نیم سی سی و سپس روزی یک بار 5 روز توصیه میشود در صورت عدم بهبودی به اورژانس مراجعه فرمایید