س.ر
عنوان :

درد قفسه سینه

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام آقای دکتر خسته نباشید
مادرم الان 2 روز قفسه سینه جناغ درد دارن تنگی نفس کمی دارن رفتن امروز نوار قلب دادن دکتر اکو و تست ورزش دادن
علت چی میتونه باشه؟
عکس نوار قلب هم براتون میفرستم

سلام حتما نیاز هست با انجام اکو و تست ورزش ، وضعیت عروق قلب مشخص بشه

الان تو این وضعیت اورژانسیه دکتر؟ اگه هست کجا میتونن انجام بدن؟
نوار قلب چطور بود؟
چیز خطرناکی میتونه باشه؟

سلام مجدد، اگر دردش درد تیپیک قلبیه، یعنی با فعالیت بدنی یا استرس تشدید میشه، با استراحت یا زیر زبونی بهتر میشه، و حدود 10-15 دقیقه طول میکشه، آره ولی اگر دردش غیر از اینه میتونن فعلا مدارا کنه و دارو بخوره تا ایشالله بعد از این دردسر کرونا ، سر فرصت انجام بده