ح.خ
عنوان :

الرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خانم دکتر خسته نباشید
خانم دکتر من حساسیت فصلی دارم .از این فصل شروع میشه تا اول پاییز.دقیقا با شروع پاییز تموم میشه.علایمش ابریزش بینی و عطسه های خیلی زیاد هست.درحدی عطسه ادامه داره در طول روز که منجر به زخم شدن بینی میشود.همچنین خارش چشم و بینی هم بسیار شایع است.
با خوردن طالبی خربزه زردالو فورا شروع به عطسه میکنم و تشدید میشود.
قرص لوراتادین مصرف میکنم که علاجی نمیکند.
دکتر رفتم ولی درمان بخصوصی نداشته اند.گفتند که کاریش نمیشه کرد.و فقط قرص سیتیریزین یا لوراتادین تجویز کردن که زیاد افاقه نکرد.ضمن اینکه من دلیجان هستم شهری بین قم و اصفهان با هوای گرم و خشک.با این وضعیت بیماری شمال که رفتم اصلا هیچ علایم و عطسه ای نداشتم.
شهرستان هستیم و دسترسی به دکتر و مطب دکترای فوق تخصص نداشتم.ممنون میشوم کمک کنید.با تشکر.ارزوی سالی پر از سلامتی برا شما

با سلام
با توجه به علایمی که فرمودید شما رینیتالرژیک(الرژی بینی) دارید
وتوصیه میشه که از قرص سیتریزین10شبی یک عدد به علاوه قرص مونته لوکاست10عصر یک عدد به علاوه اسپری بینی (یا ویوانلا یا ناگزونلا یا فلومیست(هر کدوم از اسپری ها که موجود بود )استفاده کنید.اسپری بینی رو باید هم صبح و هم شب در داخل هر سوراخ بینی یک پاف بزنید. استحمام در عصرها و شستشوی بینی چند بار در روز با سرم شستشو توصیه میشه

نکته مهم این هست که از مواجهه با گرده ها ،شکوفه ها و هوای باز در
فضای سبز به خصوص در موقع باد و بارندگی شدید و از باز کردن مکرر پنجره و دست زدن به گیاهان خودداری کنید.و علت مشکل با زردالو نیز همین الرژی تنفسی است
خربزه مصرف نکنید.در مورد زردالو هم بهتره مقرفش رو محدود کنید و یا در صورت ادامه علایم از فرم پخته شده زردالو(کنسرو استفاده بفرمایید)

ممنون.از وقتی که گذاشتید.این برنامه دارویی را تا چه زمانی ادامه بدهم؟واینکه معمولا خشک شدن و خارش گلو باعث شروع عطسه هام میشن.مثلا صبح که از خواب بیدار میشوم به محض تحریک گلو عطسه شروع میشه.خواستم این مورد را هم بگویم.تا کمک بیشتری بشه به شناخت الرژی من.
ممنون
خانم دکتر ببخشید کدوم اسپری بهتره که اول اونو گیر بیارم؟
یه سوال دیگه دارم.اینکه بچه 8 ماهه دارم که اون هم عطسه داره و چشماشو میخارونه.اینم حساسیته؟
اابته هم من و هم خانمم این حساسیت رو داریم.

بله پسرتون هم میتونه الرژی داشته باشه خرچند رینیت الرژیک توی این سن شایع نیست

اول رینوکورت یا نازونکس اگر گیرنیومد به همون نرتیبی که گفتم

طول مدت درمان بستگی به شدت علایمتون داره
در صورت بهبودی اول اسپری رو کم و بعد قطع میکنیم و بعدا قرصها قطع میشه