م.ش
مادرم حدود 52 سالشونه و از دیشب سرفه خشک می کنند شدید نیست اما صبح لرز هم کردن و اینها خفیفه تبشون رو گرفتم 35.5 هست کمی آبریزش داشتند از همون دیشب ایشون بیماری روماتیسم بهجت دارند البته کنترل شده و کورتون رو در ایام کرونا کم کردند دکترشون می تونید من رو راهنمایی کنید که چی کار کنم؟می ترسم حضوری دکتر ببرمشون

سلام
وقت بخیر
با توجه به شرح حالی که ذکر میکنید و سابقه ی مصرف کورتون بهتره بررسی بشن
اولویت رو به انجام سی تی ریه بزارید ولی میتونید ازمایش خون هم انجام بدین اگر نتیجه مشکوک بود سی تی انجام بدین

دکتر ازتون سپاسگزارم بردمشون دکتر اما دارو دادند گفتند چیزی نیست بهشون استامینوفن 325 دادم صبح ساعت 7 الانم یه کدئین که دکتر تجویز کردند سرفه قطع شده اما تب 37.5 شده از صبح الان نمی دونم باید کجا ببرم می ترسم آلودگی زیاد باشه بدن ایشونم که الان ضعیفه میشه کمک کنید یه راهنمایی دیگه بابت وضعیت الانشون بکنید

حق دارید ولی شرایط بیمار شما با توجه به مصرف کورتون عادی نیست و نمیشه عادی برخورد کرد باهاشون
شما میتونید ببریدشون مراکز رادیولوژی خصوصی،گان بخرید براشون بپوشن بعد برن تو دستگاه سی تی
چون واقعا اول باید کرونا براشون رد بشه

🙏
سپاسگزارم چشم دکتر