س.ب
عنوان :

توده سینه

متخصص جراحی عمومی
سلام دکتر خواهرم یک ماه هست که زایمان کردن به خاطر اینکه سینه عفونت کرده بود سونو انجام دادن جواب سونو رو ارسال میکنم نظر شما چیه آیا باید جراحی بشه و یا نیاز نیست؟خواهرم 24 سالشه و زایمان اولش هست و دوهفته سفیکسیم خوردن ولی کوچیک نشده جواب سونو هم ضمیمه کردم

باسلام
بیوپسی (نمونه برداری )از توده برست راست لازم است .توده برست چپ پیگیری با سونوگرافی توصیه می شود

دکتر این توده خوش خیم هست؟
دکتر ببخشید ویتامین Eمیتونه موثر باشه؟
میشه تازمانی که بیوپسی بشه ویتامین ای مصرف کنند؟ شما باتوجه به تجربه احتمال بدخیمی میدید؟ و اینکه مشکلی نداشتن الان که شیردهی دارن این مشکل پیش اومده؟

باتوجه به اینکه در سونوگرافی توده گزارش شده باید بیوپسی شود .