ا.ک
عنوان :

فشارم بالاس

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترو ...
سلام آقای دکتر... من حالم خوبه یهو بی حال میشم دستو باهام شل و بی حس میشن.... فشارم میره بالا.... علتش چیست؟؟؟؟
وقتی هم اونجوری میشم تبش قلب میگیرم
فشارم سه روز چک میکنم رو 14...13....12
فقط یه روز 15هم رفت
میتونه از استرس و عصبی باشه
کی جواب میدین بس آقای دکتر؟؟

سلام عزیزم ، شرمنده بابت تاخیر ، درگیر بیمارستان بودم و الان هم متاسفانه اپلیکیشن جواب نمیداد، به هرحال ، فشار شما به نظر میاد نرماله و عمده مشکل عصبی به نظر میاد باشه، توصیه میکنم استرس و اضطراب رو کم کنید، خواب خوب داشته باشید و مواد محرک مثل چای پررنگ، قهوه ، شکلات و ادویه و ... استفاده نکنید،. اگر ادامه دار بود برای انجام اکو و بررسی وضعیت دریچه ای در خدمت هستم

سلام دشمنتون شرمنده... الان دو روز که فشارم نرمال یعنی رو یازده
یعنی قرصی چیزی نمیخواد استفاده کنم؟؟
ببخشید جوابتون برام نیومد
بس جای نگرانی نیست؟؟؟؟
ممنونم از شما... البته آقای دکتر بعضی وقتا استرس میگیرم قرص برا برانول 10 یه دونه میخورم... مشکلی نداره
🙏