ح.س
عنوان :

فشار خون

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و احترام
اقای دکتر مادر خانمی است 75 ساله با دیابت قدیمی و وزن حدود 44 کیلو که چهارده ماه پیش دچار سکته قلبی شدند و توسط اورژانس تهران به بیمارستان رسول منتقل و استند بلند برای ایشان استفاده اکو اولیه ایشان 4 بود که بعدا به 5 رسید و در یکساله گذشته مشکی نداشتند و قرار یود محدد اکو بشن که با بیماری کرونا نتونستیم از منزل خارج بشیم مسکل کنونی ایشون که بعد از سکته ایجاد شد این هست که فشار خون حدودا روی 15 یا 16 گاهی دارند و کاهی کمتر اما مینیمم روی 6 و یا حتی 7 چون گاهی ورم مچ پا داشتن برای ایشون لوزا اج تجویز کردن ولی بعد از رفع تورم پا لوزار معمولی که به علت مینیمم پایبن حتی لوزار معمولی رو هم نمیدیم که دکتر خودشون میگفتن مینبمم پایین .ممکنه از عوارض سکته باشه دارو های مصرفی,مرتبط با قلبشون هم روزانه یک چهارم متورال 50 صبح و یک چهارم شب هست و اترو واستاتین ده فقط شب و قرص اسپرین و پلاویکس بصورت روزانه قرص پنتو مرازول یا لانزو هم به علت مشکلات گوارشی دیابتی و ای بی اس میخورند و قرص دیابت نیوبت دو دو عد صبح با هم و دو عدد ظهر با هم استفاده میکنند ایشون با این احول خیلی سرپا وایمیستن چون وسواس دارن در ضمن دو بار لگن به علت پوکی شدید استخوان هیپ عمل شده لطفا در خصوص ماکزیمم فشار رو به بالا و مینمم پایبن دستور دارویی یا اوامر مربوط را بفرمایبد
تشکر

سلام. با توجه به سن بالا، فشار خون خیلی هم بالا نیست. ولی با توجه به سابقه مشکلات قلبی و سکته مغزی بهتر است نصف لوزار صبح و نصف لوزار عصر مصرف نمایند.

افای دکتر مینیم فشارسون پایین تر نمباد با قرص خطرناک نیست؟
چون همینطوری پایینه
سکته فلبی داشتند
🙏