س.ر
عنوان :

مشاوره در مورد علائم حمله

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام خسته نباشید آقای دکتر من تقریبا دوسال پیش حمله داشتم البته خیلی خفیف بود نیازی به کورتون نبود و پزشکم دارو رو عوض کردن و تکزیفوما مصرف میکنم اول دیفوزل بود بعد تکزیفوما که همونه .علائم حمله ام خیلی آروم آر م خوب میشد ولی از بین نرفته کاملا این 3 ماهه اخیر خیلی استرس داشتم و فشار عصبی روم بود و بحث داشتم هر روز تقریبا الان ده روزی میشه که همون حرکت چشمام و علائم حمله ام که البته خوب نشده بود کامل دوباره شدید شده ترسیدم که نکنه حمله باشه واقعا تحمل ندارم داروهام عوض بشن تو این اوضاع ممنون میشم کمکم کنید
و اینکه علائمم خوب نشده بود کلا همونطور مونده بود فقط شدتش کم شده بود از دوسال پیش چند ماه پیش که اونم استرس و فشار زیادی هر روز داشتم شدتش زیاد شد یکم مثل روز اول نه