ع.ا
عنوان :

مشکل اعصاب و تنظیم خواب شبانه

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر وقت شما بخیر
پدر بنده 60 سالشونه مجروح شیمیایی هستن، برای مشکل اعصاب و تنظیم خواب شبانه داروهای زیر رو استفاده میکردن
(لورازپام 2) شبی 4 عدد
(کلونازپام 2) شبی 2 عدد
(آلپرلزولام 0.5) شبی 1 عدد
ولی چون بعد از یک مدت لورازپام در بازار کم بود اگزازپام 10 رو اونم شبی یک عدد جایگزین لورازپام کردن
متاسفانه تاثیر این داروها به قدر کفایت نبود
یعنی شبا تقریبا تا صبح بیدار بودن و در طول روز میخوابین مثلا 5 صبح تازه میتونستن بخوابن.

به پزشک که مراجعه کردن، داروهارو تغییر دادن و لیست زیر رو جایگزین کردن
(لورازپام 2) ولی اینبار گفتن تدریجی کمش کنن که پدرم در حال حاضر شبی 3 تا و نیم از این قرص میخورن
(کلومیپرامین 25) شبی 1 عدد
لگزوپرام که دکتر گفتن هر 12 ساعت یک چهام قرصو مصرف کنن، ولی پدرم هر شب فقط یک چهارم از این قرصو میخورن و در طول روز مصرف نمیکنن.

قبلا علائم بی خوابی، سردرد، پریدن یهویی از خواب و کابوس شبانه رو داشتن که براشون تپش قلب رو هم به همراه میاورد

ولی در حال حاضر بعد از چند روز از مصرف این قرصا علائم جدیدی دارن مثل بی رمقی و بی حالی، از بین رفتن تعادن موقع راه رفتن (گاهی)، سرگیجه، خواب مفرط ( بین 14 تا 16 ساعت در طول شبانه روز)، بی حوصله و کشیدگی یهویی بدن در ناحیه کتف
بیشتر یه حالت بی حالی و خماری در ایشون ظاهر شده
ممنون میشم بفرمایید چه تغییراتی باید در داروهای مصرفی اعمال کنن و چطور به تعادل سیستم عصبی و عضلانی برسن، چون دیشب حتی موقع راه رفتن هم زمین خوردن
منتظر پاسختون هستم
متشکرم

سلام. کلومیپرامین داره اذیت میکنه. فعلا اونرو شبی نصف کنید، بقیه رو ادامه بدهند و بعد پنج روز خبر بدید.

🙏