N.S
عنوان :

جوش های قرمز ناحیه ی بیکینی بعد از اپلاسیون

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. چه داروی خوراکی یا موضعی برای رفع جوش و لک های حاصل از جوش بعد از اپلاسیون (بعضیاش موی زیرپوستی) معرفی میکنید؟ واقعاااااا دیگه پیش همسرم اعتماد به نفس ندارم

سلام، لطفا عکس بفرستید. در چه نواحی از بدن؟

ببخشید یادم رف بگم در ناحیه ی بیکینی

بعد از اپیلاسیون ژل کلیندامایسین رو استفاده کنید. با توجه به شرایط شما من به شما لیزر رو جهت موهای زائد پیشنهاد میکنم

الان برای درمان همین جوش های ایجاد شده چه کار کنم؟

این ژل رو روزی 2 بار استفاده کنید

و برای موهای زیرپوستی که باعث دون دون شدن همین ناحیه شده، چی؟