ز.ح
عنوان :

سوختگی دست نوزاد

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
نوزاد سه ماهم هنگام شستشو دست راستش با شیر آب داغ برخورد کرد و دچار سوختگی از آرنج تا مچ شد کرم ماستلا زدم قرمزی کم شد ولی تاول و اطراف آن هنوز ملتهب است و بی قراری میکند چه دارویی استفاده کنم؟آیا لازم است باند روغنی بزارم روش؟لازم است باچیزی ببندم؟

سلام
اگر سوختگی درجه دو سطحی باشه تنها پانسمان با پماد آنتی بیوتیک سیلوریولفادیازین کفایت می کند ، برای کاهش درد و بیقراری استامینوفن بدین به کودک

🙏
پانسمان با گاز استریل روغنی انجام شود یا معمولی؟
کلا پانسمان شود یا در بازه زمانی استراحت بدم و هوا بخوره؟؟
به تاول هم پماد بزنم؟؟

الان زخم دردناک هست، حتی در اثر تماس هوا، پی بهتره پانسمان انجام بشه

پانسمان رو عوض کردنی متوجه شدم تاول خودش ترکیده
الان چند روز یه پماد زدن ادامه بدم

ایرادی نداره اگر تاول ترکیده، سعی نکنید پوست تاول رو بردارید

روزی یکبار محل سوختگی رو با آب ولرم و شامپو بچه بشویید و پانسمان کنید، قبل از تعویض پانسمان دوز کافی استامینوفن به کودک بدهید

خیییلی ممنون از پاسخدهی دقیقتون
سپاسگزارم آقای دکتر
🙏