ن.ر
عنوان :

درد معده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام خانمی 30 ساله هستم (در حال شیردهی) که از 20 سالگی ناراحتی معده دارم این ناراحتی به این صورت بوده که گاهی با مقداری گرسنگی دچار درد معده میشدم
با یک بار درد شدید 10 سال پیش و پزشک رفتن 28 روز امپرازول مصرف کردم بهتر شدم و سعی کردم که گرسنگی نکشم.
بعد رژیم گرفتن معدام مشکل دار شد و دیگه غذای زیاد هضم نمیکرد منظور از زیاد شاید بقیه حتی بیشتر از من میخوردن اما من با نصف اونا مشکل دار میشدم درد کولیکی معده و بعد هم Diarrhea و vomit پیدا میکردم
در بارداری اخیر 7 ماه پیش گاهی دچار معده درد شدید میشدم
اما حدود یک ماه است با خوردن مقداری بیشتر غذا به شدت
به شدت زیادمعده درد میشم و با کلی عرق نعنا و فاموتیدین و کلپوره اروم میشه اما Diarrhea دارم دو روز
دیشب بعد خوردن غذا به شدتی معده درد شدم که فریاد میزدم با خوردن فاموتیدین و پتیدین و هیوسین و vomit اروم شدم
چند وقت است دهانم بو میدهد ولی لوزه هم دارم
با شرمندگی طولانی شدن
الان مشکل زخم معده است یا عفونت؟
اندوسکوپی نمیتونم برم چون دخترم کوچلوست و کرونا زیاد
درمان و دارو خاصی میتونم بخورم؟
ممنون از وقتی که در اختیارم قرار دادید.

سلام
به نظر میرسه معده و روده عصبی داشته باشید

تو سایتها در مورد سندرم روده تحریک پذیر مطالعه کنید

یه دوره یکماهه کپسول مبکتو 200 میلی رو نیم ساعت قبل صبحانه و شام بخورید

یه دوره دوماهه کپسول ازونیوم 40 میلی رو نیم ساعت قبل صبحانه میل کنید

یه دوره یکماه قرص موتیدون 10 میلی هم نیم ساعت قبل صبحانه و شام