ج.ن
عنوان :

سرخی و قی کردن چشم

متخصص چشم پزشکی
با سلام ، چند روز است که پسر چهار سال و نیمه من وقتی از خونه بیرون میریم چشماش قرمز میشه و صبح ها میبینم قی کرده ، این چتد روز مرتب با شامپو eyesol شستشو دادم ولی همچنان قرمز میشه ، قطره ای هست که بتونم استفاده کنم براش ؟

با سلام
ایا موقع صب که از خواب بیدار میشن پلکها بهم میچسبن

با قی خیلی کم میچسبن
شب اول خیلی بود ولی از وقتی با شامپو میشورم کمتر شده
امشب هم چشمش خیلی قرمزه نگرانم اینجوری بخوابه
؟

اصلا باشامپو شستوشو ندین

قطره ی کلوبیوتیک چشمی هر 4ساعت یک قطره داخل چشم و پماد اریترولیدین چشمی هر 6ساعت بزنین داخل چشمش پرکنین تا 7روز

اگر تا 2روز روبه بهبودی نرفت حتما به همکاران مراجعه فرمایید

دکتر مشکل از چیه ؟ خطرناکه ؟
قطره جنتکس چطور ؟ میشه زد ؟