ن.ش
عنوان :

لزوم تست کرونا

متخصص داخلی
با سلام و وقت بخیر
بنده 28 سالم هست
دوشنبه هفته پیش علایم خفیف سرماخوردگی داشتم
روزی یک عدد استامینوفن خوردم و مجرای بینیمو با آب نمک شست و شو دادم
بعد از سه روز علایمم از بین رفت ولی الان سه روزه که بویایی ندارم اصلا و امروز صدام تو دماغی بود
میخواستم بپرسم چون حالم خوبه آیا حتما نیاز به تست سواپ بینی و یا سی تی اسکن از ریه هستش؟
دیروز آزمایش سرولوژیک دادم و منفی بود
و اینکه
خودش خود به خود خوب میشه یا نیاز به مراجعه پزشک و دارو دارم؟
از همون دوشنبه هم قرنطینه خانگی رو شروع کردم

سلام وقت شما به خیر بهترین کار همونیه که خودتون را و دیگران را محافظت کردید،سپاس،

در خصوص مراجعه به پزشک ویا مصرف دارو با توجه به حال عمومیتون نیاز به کار اضافه تر نیست

متشکرم . فقط اینکه امروز توی دهانم طعم عفونت حس میکنم .
این طبیعیه؟
چه زمانی از بین می ره؟
🙏

تا یک هفته علائم جزئی باقی میمونه

عذرمیخوام آقای دکتر این سوال اخر
برادر همسر من هم همزمان با من علایمی داشتن امروز 8 روز شده ایشون 32 ساله هستند
علابمشون با من فرق می کنه
خستگی زیاد دارن و اکثرا تمایل دارن بخوابن . وقتی از خواب بیدار میشن یکی دوساعت سرفه دارن الان دوروزه سرگیجه هم دارن
ایشون به نظرتون چیکار کنن؟
تست بدن؟
نیاز به دارو هست؟

بله ایشون حتمن تست بدهند

سی تی اسکن از ریه بدهند یا پی سی ار؟ کدوم دقیقتره؟

هر کلوم یه چیزی به ما میگه که مبنای اقدامات بعدیه

🙏